Elnökhelyettesi irodacsoport egy műemlék-jellegű épületben

Budapest, belvárosa

Budapest belvárosában, egy szecessziós, műemlék jellegű épületben alakítottuk ki ezt az exclusive elnök-helyettesi irodacsoportot, ami három helyiségből áll:

titkárság 2 fő – tárgyaló 10 fő – elnök-helyettesi iroda 1fő + 2-4 fő vendég

Az iroda kialakításánál konzervatívabb megközelítéssel, inkább klasszikus jellegű irodát terveztünk. Ez adódott az épület sajátosságaiból (műemlék jellegű, magyar szecessziós épület), illetve a megrendelő igénye is egyfajta visszafogott, klasszikus jellegű térsor volt. Egyedül talán a terek világításának módja az, ami egy modernista szemléletű, igazából teljesen mai elvárásnak felel meg:  színhőmérséklete a modern hangvételű tárgyalóban és a már klasszikusabb titkárságon 4000K fok, közepesen hideg, megfelelve a feszítettfóliás direkt-indirektes nagy fényerejű függesztett világítótesteknek, míg a konzervatív-kasszikus stílusú vezetői irodában 2700K fok, meleg színhőmérsékletű, igazodva a kialakítás jellegéhez és a csillárok karakterisztikájához.

A titkársági beépített bútor, valamint az egyedi tárgyaló asztal és mobil bútorok az épületben felmért hasonló beépített asztalosipari elemek részletei felhasználásával egyedi tervek alapján, re-konstruktív jelleggel készült.

T E V E Z É S |

Belsőépítészeti tervezés│ArtFront Hungary Kft.
Belsőépítész vezető tervező│Göbölyös Kristóf
belsőépítész munkatárs│Bakó Attila

Cím | belváros, Budapest, Hungary

tervezés éve│2012
kivitelezés éve│2012

Ügyfél│ –
Építtető│-

tartószerkezeti tervező│
gépész tervező│Maróti Péter

Tervezési terület│86 m2
Bruttó épített terület│86 m2

fotó I Göbölyös Kristóf
szöveg I Göbölyös Kristóf
Translate »