Lakás – Erzsébet Körút | Airbnb kiadásra tervezett lakás

Budapest, Hungary

Budapest Európa legszebb városai közé tartozik. Ahogy az Uber, úgy az Airbnb is teret hódít magának a belvárosban. Most egy kiadásra készült lakásról készült képeket és a terveit mutatjuk be.

Bárki lehet ügyes lakberendező és érthet a színekhez, lehet jó érzéke az üzlethez… De ha egy részben ablak nélküli, rossz alaprajzú lakást üzleti céllal hasznosítanál, keress belsőépítészt… lehetőleg ügyeset!

Nos a belvárosi lakások Airbnb-n keresztül történő kiadása egyre népszerűbb Budapesten is, ahogyan az egész világon elterjedt. Ezt a belvárosi, körúti, a legfontosabb budapesti villamosvonalról azonnal megközelíthető lakást e célra vásárolta meg a befektetője. A program, minél több férőhelyes kulturált kiadható lakás tervezése, olyan, ami fényképen vonzó és jól mutat, ami lehetőleg jól pörög majd a piacon.

A kapott lakás alaprajz elkeserítő volt, ugyanis a program szerinti két szoba + fürdőszoba, egy közösségi nappali-étkező-konyha térhez kapcsolva – előirányzott kialakítás szerinti egyik szobának ablaka sem volt.

A lakásban végül 3 pár tud kényelmesen elhelyezkedni, két fürdőszobát alakítottunk ki és az egyik szobában – kihasználva a nagy belmagasságot – szép galériát hoztunk létre. Koncepciónk szerint a neten megjelenő képekre kattintva kelnek el az ilyen lakások, így tetszetős kompozíciókat, jól fotózható tereket hoztunk létre. Annak ellenére, hogy az egyik szobának nincs ablaka, ezt világítással és hangulati elemekkel kompenzáltuk, no meg gépészettel. A szobákban légcserélő rendszert alakítottunk ki, hogy az ott alvók éjszaka is friss levegőhöz jussanak…

T  E  R  V  E  Z  É  S  │

belsőépítészeti tervezés │ Art Front Hungary Kft.
belsőépítész vezető tervező │ Göbölyös Kristóf
belsőépítész munkatárs │ Csizmadia Anikó

cím │ Erzsébet Körút 41. Budapest, Hungary
tervezés éve │2015
kivitelezés éve │ 2015
tervezési terület │ 65,4m2
bruttó épített terület │76,4 m2

ügyfél │ Magánszemély
építtető │ Magánszemély

gépész tervező │ Kiss Károly – emlaholding@gmail.com
műszaki vezető │ Havjár Tamás

szöveg │Göbölyös Kristóf

fotó │ airbnb

szöveg │ Göbölyös Kristóf

T E R V E K  |  P L A N S

Translate »