Lakás – Szív utca | Budapest, Hungary

befektetési céllal, eladásra tervezett lakás

Budapest még mindig a legszebb városok egyike Európában. Sok külföldi vásárol itt ingatlant befektetési céllal és a belváros jó közlekedésű csomópontjain sok hazánkban tanuló diák bérel szobát, vagy lakást.

Befektetőnk eladásra vásárol ingatlanokat, amelyeket felújít és értékesít.

Az egyik ilyen lakást mutatom most be. Az előválogatott ingatlanokat a vásárlás előtt a Beruházó kérésére közösen nézzük meg a kivitelezővel, majd mindannyian véleményezzük és ennek figyelembevételével dönt a Beruházónk a vételről.

A tervezési program kötött, ahogy a bekerülési költség is keretek közé van szorítva, amit tudomásul kell vennünk. Nappali, konyha-étkező és két fürdőszobás háló, mosókonyha, ha lehet vendég wc a megvalósítandó program.

A kivitelezés előtt pontos felmérést készítünk, amelyet terven rögzítünk, majd a vázlatterv anyagválogatással és végül előbbi jóváhagyása és egyeztetése után a kiviteli terv készül el.

Maga a kivitelezés összeszokott csapattal, válogatott emberekkel történik. Jellemzően jókedvű a társaság és kb. 3 hónappal a vásárlás után el is készül a beruházás, eladásra készen. Mi itt befejezzük a munkánkat, de a Beruházónknak még sok dolga van.

Sziv utcaI lakas - VIDEO

T  E  R  V  E  Z  É  S  |
Belsőépítészeti tervezés│ArtFront Hungary Kft.
Belsőépítész vezető tervező│Göbölyös Kristóf
belsőépítész munkatárs│ Bakos Anna Samszi
lakberendező | Dr. Pálosi Dóra
Cím | Szív utca 14. Budapest 1063, Hungary
tervezés éve│2017
kivitelezés éve│2017
Ügyfél│ Magánszemély
Építtető│Magánszemély
Tervezési terület│85,6 m²
Bruttó épített terület│85,6 m²
műszaki vezető│Sosszel Zoltán
szöveg│Göbölyös Kristóf
Foto│Göbölyös Kristóf

felmérési terv és bontási állapot

Translate »