MOHA ház │ Co-working irodaház

Budapest Hungary

Mi az a Moha Ház?

A MOHA Ház azoknak a kisvállalkozóknak épült 2011-ben, akik elérhető áron szeretnének irodát, de nem akarnak emellett leadni az igényeikből sem. A MOHA Ház egy újgenerációs irodaház, ahol nem csak irodákat, tárgyalókat és tréning-termeket találsz, de teljes körű szolgáltatásokat is nyújtunk.

A MOHA Ház tömegközlekedéssel és autóval is egyaránt jól megközelíthető, Zugló központjában, Hungária körút és Thököly út sarkánál található.

A MOHA Ház egy vállalkozói inkubátor ház, amely induló vagy kezdeti életszakaszban lévő kis- és középvállalkozásoknak nyújt dinamikus, a vállalkozó igényeihez szabott segítséget, erőforrást a megerősödéshez. Az ötlet eredetileg Angliából és az USA-ból származik, de már hazánkban is elterjedt. Egy inkubátorház azzal ad többletet egy hagyományos irodaházzal szemben, hogy védő, támogató környezetet biztosít az inkubáltak számára, azáltal, hogy helyet, infrastruktúrát, szakmai szolgáltatásokat, szakértői hálózatot, forrásteremtési szolgáltatást nyújt számukra egy helyen, a piacon elérhető feltételeknél jóval kedvezőbben. Emellett az inkubátorház előnye az is, hogy hálózati kapcsolatban könnyebb megoldásokat, vagy akár vevőket, beszállítókat, partnereket találni, valamint a sok együttműködő és kreatív vállalkozás azonos közegben ösztönzi egymást. Napjainkban már elérhetőek az inkubátorház által nyújtott előnyök azok számára is, akik nem fizikailag kívánnak beköltözni a házba, csak eseti jelleggel vagy virtuálisan szeretnének csatlakozni az üzleti hálózathoz. Az internet adta lehetőséggel számukra is hozzáférhetőek a profi tanácsadók, a közös tudástár, a partnerkapcsolatok.

LINK │  http://mohahaz.hu/

T  E  R  V  E  Z  É  S │

belsőépítészeti tervezés│ArtFront Hungary Kft.
belsőépítész vezető tervező │ Göbölyös Kristóf
belsőépítész munkatárs │ Csóka Bálint
építész tervező │ Reszegi István – Reprojekt Építésziroda Kft.

építtető │ Banktrade Kft.
cím │ 1143 Budapest, Gizella út 42-44.
tervezés éve │ 2010
tervezési terület │ 3750m2

tartószerkezeti tervező │ Kaknics Tamás, STRUKTOPLAN Bt.
gépész tervező │ Kauderer Péter
erősáramú tervező │ Mrázik Tamás, BANKTRADE Kft.

fotó │ Göbölyös Kristóf

szöveg │ Moha ház

T E R V E K  │ P L A N S

Translate »