NetPincér | Delivery Hero Hungary Kft.

office design for netpicér.hu | Budapest, Hungary

GALÉRIA

PROJEKT VIDEOK

PUBLIKÁCIÓK

TERVEK │ PLANS

ILYEN VOLT │ BEFORE

DÍJAK

AZ ÉV IRODÁJA EVOLÚCIÓS DÍJ 2019 │ Döntős

PROJEKT INFO │ KREDITEK

TERVEZÉS │

belsőépítészeti tervezés │ Art front Hungary Kft.
belsőépítész vezető tervező │ Göbölyös Kristóf
belsőépítész tervező munkatárs │ Bakó Attila, Bakos Anna Samszi, Szeder-Krausz Ágnes

iroda megnevezése │  NetPincér | Delivery Hero Hungary Kft. – irodái – Budapest
cím | 1093 Budapest, Czuczor u. 6. / 2. emelet
tervezés éve │ 2019
átadás ideje │ 2019 Q3
iroda mérete│ 600m2
irodában dolgozók száma │ 47 fő
irodaház │ Studium Irodaház

kivitelező │ Horváth László József – Neo property services Kft., Nagy Tamás – Terno Buda Kft
lebonyolítás│ Skorka Márta, Bókay Gábor – Friday Real Estate Kft.
közreműködő partnerek │
irodabútor │ Office Line Kft.
üvegfalak │ GMB Studio
padlóburkolat │ Decor floor Kft.
világítástechnika │ Pont Light Kft.
tapéta / akusztikai függöny │ Top Trade Kft.
asztalos munkák │ Ferzsu styl Kft.
árnyékolástechnika │ JAB KG. Magyarországi képviselet
akusztikai panelek │ Budapest Barcelona Kft.
növénydekoráció │ Amaryllis Dekor
dekorációs festés │Hegedűs Babett – Colorbrigade

 

A terek, a színek, a fények és a formák játéka és harmóniája ezt a laza, de egyben megbízható hangulatot hivatott tükrözni. Az irodatér a Czuczor utcai homlokzattal párhuzamosan helyezkedik el, három fő részre tagolhatjuk egy középen elhelyezkedő co-working lehetőségeket biztosító, fogadó tér köré szervezetten. Ehhez a térhez szorosan kapcsoltuk a 10-15 fő számára kialakított teakonyhát, amely a közösségi tér felé teljesen nyitott, és a közös térben kialakított öt-féle tárgyaló/pihenő egységet is jól, és gyorsan tudja kiszolgálni. Az iroda két vége egyterű irodákból áll: a belépéstől balra az IT, a pénzügy és a jog míg a másik irányban a marketing és account csapatok irodái kaptak helyet.

Közvetlenül a liftekből kilépve a zárt irodatereket összekapcsoló nagy közösségi térbe érkezünk, amelyet a belépéssel szemben egy ívesen hullámzó, szobor-szerű térrács oszt ketté. A hullámzó piros rács a NetPincér megrendelői által vágyott étel illatának manifesztumaként értelmezhető, mellette a recepciós pult „doboza”, mint a kiszállított étel-csomagja. A térbe befelé haladva – a vendég-várakoztatásra fenntartott fotelek felett – mozgás közben a térrácsot figyelve rajzolódik ki maga a futár is, ahogy megérkezik az éhes vendéghez. A lobby másik oldalán még négy, különböző egyeztetési metodikának megfelelően kialakított ülőcsoportot helyeztünk el. Az egyik alkalmas akár 8-12 fő részére csapatmunkára – vagy akár vállalati bulik hátterét biztosító filmvetítésre/karaoke estékre is. A többi ülőcsoport mellett, ugyanitt helyezkedik el egy tároló- és postázó szekrény sor is, amit igény szerint foglalhat le bárki. A térben egy phonebooth-ot is elhelyeztünk szeparált beszélgetések lebonyolítására, körülötte dús növényzettel biztosítottuk a jó közérzetet., amely koncepció gyakorlatilag átível a teljes iroda kialakításán.

A lobby térből nyílik az iroda „menta” nevű nagytárgyalója, ami alkalmas a külsős és belsős kollégák kiszolgálására is. A tárgyaló hangvétele, a természetes színű bútorok, nyugalmat és elégedett, ebéd utáni hangulatot közvetítenek.

A nagy tárgyalóval szemközt található a pénzügyes dolgozók 6 fős irodája, melynek szellős, laza telepítése lehetővé teszi az ott dolgozók egymástól való szeparálódását is. A teret a közlekedő tértől áttetsző függöny választja el, így megmaradt a kapcsolata a vállalati élettel, nem szakad ki belőle teljesen.

Az IT irodában igyekeztünk a biofília jegyében nagyon dús növényzettel és akusztikai függönyök, álmennyezeti betétek segítségével támogatni a zavartalan munkát.

A teakonyha központi elhelyezése lehetővé teszi, hogy a különböző területen dolgozók, ha másképp nem is, de legalább étkezés vagy kávézás közben találkozzanak. Az innen nyíló vezetői iroda visszafogott, praktikus stílusával tökéletesen jelképezi a cég filozófiáját, amelyben a demokratikus kapcsolatok és a nyitottság a mérvadóak.

Az account és marketing irodák open office térből és különféle méretű tárgyaló helyiségekből állnak. Ezek a – sáfrány, bazsalikom és curry fűszerek ihlette – fókusz szobák, komfort bútorzattal, kivetítő- és írható felülettel-, kiemelő világítással, mennyezetükön és egyik falukon, akusztikailag elnyelő textilburkolattal felszerelve lettek kialakítva. Az otthonosság érzete- és a szeparálhatóság növelésére, belülről áttetsző függönnyel zárhatóak az üvegfalaik. A kapcsolódó open office dús növényzete a nyersbeton oszlop-felületekkel együtt a természet közelségét idézi meg, és a kiváló világítással kiegészülve biztosítja a komfortos munkavégzést.

Az ESG tervezési elvek alkalmazása a belsőépítészeti tervezés során segítETT a vállalatnak elérni a fenntarthatósági céljait, miközben pozitív hatást gyakorol a környezetre és a társadalomra. A belsőépítészeti tervezés során az ESG elvek alkalmazása hozzájárul a munkahelyi jólét és a munkavállalói elégedettség növeléséhez.

fotó │ © Batár Zsolt
szöveg │ Göbölyös Kristóf

Translate »