Wesselényi utcai lakás átalakítása

belsőépítészeti tervezés, Budapest  Hungary

A Wesselényi utcai 78nm – es lakás tervezésénél a megcélzott program egy fiatalos, albérletbe, vagy AirBnb-ben bérbe adható két szoba+fürdőszobás, konyha-étkezős, nappalis lakás, ahol mosókonyha és kis tároló is növeli a felhasználók – és az üzemeltető komfortérzetét. A beruházó már a lakás kiválasztásánál is keresi azokat az optimális alaprajzú lakásokat, ahol a megcélzott program belsőépítészetileg végrehajtható.
A lakás színezésének és anyaghasználatának megválasztásánál egy olyan visszafogottan modern világot céloztunk meg, ami jól illeszthető egyrészt a budapesti eklektikus környezetbe, másrészt lehetőség szerint a megcélzott 20-40 éves korosztály ízlésvilágának is megfelel.
Érdekessége a lakásnak a hálószobákkal egy légtérben elhelyezett fürdőszobák, melyek pusztán üvegfalakkal lettek lehatárolva a hálók tereiről. Ez az egybenyitás növeli a felhasználó térméret érzetét, valamint egy új vizuális esztétikát teremt a térben.
A lakás világításánál elsősorban LED es fényforrású, energiatakarékos lámpatesteket alkalmaztunk, kiemelve egyes elemeket, sötétben tartva másokat, ritmusokat és pontokat elhelyezve a térben.

T  E  R  V  E  Z  É  S │

belsőépítészeti tervezés │ Art Front Hungary Kft.
belsőépítész vezető tervező │ Göbölyös Kristóf
belsőépítész tervező munkatárs │ Bakos Anna Samszi

cím │ Wesselényi utca, Budapest, Hungary
tervezés éve│ 2018
kivitelezés éve │ 2018
tervezési terület │ cca. 78 m2

ügyfél │ Pálosi Group Kft.
beruházó│ Pálosi Group Kft.

lebonyolítás│ Sosszel Zoltán
közreműködő partnerek:
asztalos munkák | Kocsis Pál
lámpák | Max Light

fotó│Göbölyös Kristóf©

szöveg │ Göbölyös Kristóf

T E R V E K  |  P L A N S

I L Y E N   V O L T │ B E F O R E

Translate »