CUKI | a Trófea Cukrászdája

A Trófea Grill étteremlánc új Cukrászdája és kávézója belsőépítészeti tervezése | Budapest, Újbuda

GALÉRIA

PROJEKT VIDEOK

Trófea Újbuda Cukrászda frontpult mozgatása:

PUBLIKÁCIÓK

TERVEK │ PLANS

ILYEN VOLT / KIVITELEZÉS │ BEFORE / CONSTRUCTION

PROJEKT INFO │ KREDITEK

TERVEZÉS │

belsőépítészeti tervezés │ Art Front Hungary Kft.
belsőépítész vezető tervező │ Göbölyös Kristóf
belsőépítész tervező │Bakó Attila

cím │Hauszmann Alajos utca 6/B Budapest, 1116 Hungary
tervezés éve │ 2017
kivitelezés éve │ 2017
tervezési terület │ cca. 90m2

ügyfél │Budai Attila – Trófea Grill
beruházó │ Trófea Grill Újbuda

kivitelező Trófea Grill Újbuda
lebonyolító Beck József

 

A Trófea Grill Újbuda Étterem melletti Cukrászdát eredetileg 2007-ben alakították ki 55m2 területen. Idén döntött úgy a tulajdonos, hogy a cukrászda technológiai- és arculati megújítása mellett, különösen innovatív módon egy összenyitott, ám csiki-csuki módon alakítható cukrászda-kávézó teret hoz létre az étterem falainak részleges áttörésével, összenyitásával. A cukrászda tere így 16m2, 65m2 és 89m2 között változtatható.  Ezzel egy olyan multifunkcionális tér jött létre, amely (nappal) cukrászatként, vagy az étterem fogyasztótereként, de különteremként is üzemelhet. A terek elválasztása a fogyasztás módja miatt szükséges, ugyanis az étterem „all you can eat” módon- míg a cukrászat „normál” cukrászdaként működik.

A cukrászda és kávézó megújításánál – a korábbi cukrászda tapasztalatait, statisztikai adatait felhasználva – a legkorszerűbb technológiával üzemelő 8,1m hosszú dolgozó-barát speciális frontpultot alakítottak ki. A pultban hűtött és nem hűtött vitrinek mellett átadó és csomagoló pult felületek stb. vannak az ott dolgozók igényeinek figyelembevételével ergonómiailag optimálisan kialakítva. A Cukrászda karakterének, megfogalmazását ugyanarra a belsőépítész cégre bízták, amelyik pár éve az éttermet is felújította. Mivel a cukrászda területén vezető pozícióra törekszik, az innovatív és látványos karakterelemek együttes alkalmazása fontos volt. Így alakult ki a káprázatos tortára utaló mennyezeti lámpa, illetve a trendi fényes fekete frontok, a vörösréz- és meleg fa felületek kompozíciója. A célt, hogy a vevők otthonosan érezzék magukat – elérték.

A bővíthető tér alkalmas céges- és magánrendezvények lebonyolítására, akár vetítéssel kísért előadást, vagy csak egy születésnapot szeretnének itt tartani. A free wi-fi szolgáltatásnak köszönhetően, a környező irodákból – már régebb óta szeretettel fogadják az itt időt tölteni vágyókat, akik egy jó kávé és aprósütemény mellett kellemes környezetben dolgozhatnak. Így fontos szempont volt, a vendégek komfortérzetének növelése érdekében, hogy a lehető legtöbb asztalnál legyen csatlakozó az okos berendezések töltéséhez. A Trófea Cukrászda és Étterem sokféle csapatépítő, vagy családi programot támogat (audio vizuális eszközök biztosításával), amelyekhez akár saját készítésü tortáival is hozzájárul ajándékképpen!

Szolgáltatások:

Kiváló kávé, különféle teák, sütemények és torták igen széles választéka, sokféle aprósütemény, mindez a legkiválóbb alapanyagokból készítve, a legkedvesebb, mosolygós kiszolgálással. A Cukrászda vendégei igényes és barátságos környezetben fogyaszthatják el kávéjukat, süteményüket, tarthatnak céges rendezvényeket, előadásokat, vagy esküvő utáni ünnepséget, ünnepelhetik meg születésnapjukat barátaik és rokonaik között. Ehhez kapcsolódóan a vendégek igényeihez igazítható a térméret, akár különterem alakítható ki, illetve igény szerint audio vizuális eszközök is igényelhetőek. A Cukrászatban free wi-fi-t biztosít az itt dolgozni kívánó vendégei részére. A Cukrászda vendégei számára ajándék tortával, tüzijátékkal és választható kísérőzenével kedveskedik a náluk rendezett születésnapjukon. További szolgáltatásként értelmezhető a jó lokalizáció, vagyis a könnyű megközelíthetőség tömegközlekedési eszközökkel (fonódó villamos), illetve a saját parkoló mélygarázs – közvetlen feljárattal az étterembe, a vendégek részére.

A Trófea Cukrászda, ahogyan az étterem is, a termékeit házhoz szállítja saját futárral, a már kiépített és bevezetett internetes rendszerén keresztül működtetve.

foto │ Göbölyös Kristóf
szöveg │ Göbölyös Kristóf

Translate »