Wesselényi utcai lakás átalakítása

belsőépítészeti tervezés , Budapest  Hungary

a Wesselényi utcai 78nm – es lakás tervezésénél a megcélzott program egy fiatalos, albérletbe, vagy AirBnb-ben bérbe adható két szoba+fürdőszobás, konyha-étkezős, nappalis lakás, ahol mosókonyha és kis tároló is növeli a felhasználók – és az üzemeltető komfortérzetét.

A beruházó már a lakás kiválasztásánál is keresi azokat az optimális alaprajzú lakásokat, ahol a megcélzott program belsőépítészetileg végrehajtható.

A lakás szinezésének és anyaghasználatának megválasztásánál egy olyan visszafogottan modern világot céloztunk meg, ami jól illeszthető egyrészt a budapesti eklektikus környezetbe, másrészt lehetőség szerint a megcélzott 20-40 éves korosztály ízlésvilágának is megfelel.

Érdekessége a lakásnak a hálószobákkal egy légtérben elhelyezett fürdőszobák, melyek pusztán üvegfalakkal lettek lehatárolva a hálók tereiről. Ez az egybenyitás növeli a felhasználó térméret érzetét, valamint egy új vizuális esztétikát teremt a térben.

A lakás világításánál elsősorban LED es fényforrású, energiatakarékos lámpatesteket alkalmaztunk, kiemelve egyes elemeket, sötétben tartva másokat, ritmusokat és pontokat elhelyezve a térben.

T  E  R  V  E  Z  É  S │ D E S I G N

belsőépítészeti tervezés │ Art Front Hungary Kft.

belsőépítész vezető tervező │ Göbölyös Kristóf

belsőépítész tervező munkatárs │ Bakos Anna Samszi

tervezés éve│ 2018

kivitelezés éve │ 2018

ügyfél │ Pálosi Group Kft.

cím │ Wesselényi utca, Budapest, Hungary

tervezési terület │ cca. 78 m2

beruházó│ Pálosi Group Kft.

lebonyolítás│ Sosszel Zoltán

közreműködő partnerek:

asztalos munkák | Kocsis Pál

lámpák | Max Light

fotó│Göbölyös Kristóf©

szöveg I Göbölyös Kristóf

T E R V E K  |  P L A N S

I L Y E N   V O L T   |   S U C  H   I T   W A S

Translate »