Lakás – Szív utca | befektetési céllal, eladásra tervezett lakás

Budapest, Hungary

GALÉRIA

PROJEKT VIDEOK

TERVEK │ PLANS

ILYEN VOLT │ BEFORE

PROJEKT INFO │ KREDITEK

TERVEZÉS │

belsőépítészeti tervezés │ ArtFront Hungary Kft.
belsőépítész vezető tervező │ Göbölyös Kristóf
belsőépítész munkatárs │ Bakos Anna Samszi
lakberendező │ Dr. Pálosi Dóra

cím │ Szív utca 14. Budapest 1063, Hungary
tervezés éve │2017
kivitelezés éve │2017
tervezési terület │85,6 m²
bruttó épített terület │85,6 m²

ügyfél │ Magánszemély
építtető │Magánszemély

műszaki vezető │ Sosszel Zoltán

Budapest még mindig a legszebb városok egyike Európában. Sok külföldi vásárol itt ingatlant befektetési céllal és a belváros jó közlekedésű csomópontjain sok hazánkban tanuló diák bérel szobát, vagy lakást. Befektetőnk eladásra vásárol ingatlanokat, amelyeket felújít és értékesít.

Az egyik ilyen lakást mutatom most be. Az előválogatott ingatlanokat a vásárlás előtt a Beruházó kérésére közösen nézzük meg a kivitelezővel, majd mindannyian véleményezzük és ennek figyelembevételével dönt a Beruházónk a vételről. A tervezési program kötött, ahogy a bekerülési költség is keretek közé van szorítva, amit tudomásul kell vennünk. Nappali, konyha-étkező és két fürdőszobás háló, mosókonyha, ha lehet vendég wc a megvalósítandó program. A kivitelezés előtt pontos felmérést készítünk, amelyet terven rögzítünk, majd a vázlatterv anyagválogatással és végül előbbi jóváhagyása és egyeztetése után a kiviteli terv készül el.

Maga a kivitelezés összeszokott csapattal, válogatott emberekkel történik. Jellemzően jókedvű a társaság és kb. 3 hónappal a vásárlás után el is készül a beruházás, eladásra készen. Mi itt befejezzük a munkánkat, de a Beruházónknak még sok dolga van.

fotó │ Göbölyös Kristóf
szöveg │ Göbölyös Kristóf

Translate »